Buffetten

Buffetten

Buffetten
Feestbuffetten
Een feestbuffet is niet gelijk aan een maaltijdbuffet, maar het is nét iets meer dan een bittergarnituur. U kunt een feestbuffet zien als aanvulling op of ter vervanging van de bittergarnituren. Enkele suggesties staan hieronder beschreven:

Basic saté buffet (€ 7,50 per persoon)    
Malse kipsaté met pindasaus, 3 stokjes per persoon; geserveerd met diverse garnituren zoals gedroogde uitjes, kroepoek en stokbrood.

Deluxe hapjesbuffet (€ 13,25 per persoon)
Diverse kleine hapjes zoals gemarineerde olijven, vegetarische curry samossa, dungesneden Coppa di Parma, gefrituurde inktvisringen, sashimi van zalm met wakamé en wasabi, gamba's in hete knoflookolie, Yakitori spiesjes, kleine kipsaté, gefrituurde garnalen, mini quiche, diverse soorten brood met smeersels en diverse sauzen.

Pescador Basic € 24,50 p.p

Bestaande uit: Koude Salades van tonijn, ham, tomaten, komkommerwortel en pasta.
Daarnaast brood en boter. Schotels van paté, varkensrib, Ardennerham, salami, roastbeef,
gemarineerde zalm, makreel. Noorse garnalen, mosselen en sprotjes.
Warm Vlees ragout en Vis ragout in bladerdeeg.
Desserts van Hollandse kazen, ijstaart en bavaroise

Pescador Deluxe € 34,50 p.p

Bestaande uit: Koude Salades van zalm, zeevruchten, waldorf, tomaten,
kool, komkommer en groene asperges. Brood en boter. Schotels van beenham, gebraden entrecote,
serrano ham,gerookte kip, gevulde kalfsborst.
Vis paté, gerookte paling, Hollandse garnalen, gemarineerde haring
en hele gepocheerde zalm met gerookte zalm.
Warm aan het buffet gesneden ribeye met frites en groenten, of gestoofde kabeljauw in mosterdsaus
Desserts zoals een kaasplateau, warme taart, bavarois, fruitschaal en parfait staaf.

Pescador Grand luxe € 44,50 p.p
Geserveerd in vier gangen
1e gang: Rijkelijk gevulde minestronesoep
2e gang: Voorgerechten buffet koud: Carpaccio van tonijn
Timbaaltje van zalm en garnalen, oesters, hele gerookte paling, rollade van tong en kruiden, carpaccio van ossenhaas,
galantine van kip, gebraden kalfsvlees met tonijn- crème en diverse enkelvoudige groenten salades.
3e gang: Hoofdgerechtenbuffet warm: Aan het buffet gesneden rib van primebeef, gepocheerde zeeduivel in ’t groen.
Een seizoen specialiteit (wild, asperge gerecht, lamsbout)diverse groenten en aardappel bereidingen
4e gang: Grand dessert buffet: Fruitmand, taarten, soezenberg, diverse soorten kaas, flensjes, bavaroise etc.

THEMA BUFFETTEN

Pescador Spaans tapas buffet Basic € 27,50 p.p.

Boerentortilla, hapje van hardgekookte eieren met zalm en serranoham, tomaten gevuld met stokvis, gevulde champignons, gemarineerde olijven, tonijnballetjes in wijnsaus, champignons met knoflook, gebakken aardappelen met paprika, champignons met garnalen, courgettebeignets, tomaten gevuld met tonijn, eieren met dragon, sardines met mosterdsaus, kip met kruiden, varkenslende in het bier, zeevruchtensalade, knoflooksaus, aardappelen in knoflookmayonaise, knoflookbrood met tomaat, Russische salade, gefrituurde pijlinktvis à la Romana. Met als nagerecht een huisgemaakte ijstaart.

Pescador Spaans tapas buffet Deluxe € 37,00 p.p.

Pescador basic aangevuld met:
Quiche van gamba’s, gemarineerde olijven, zeeduivel met zeevruchten (salade), gevulde rolletjes van tongfilet, kippenlevertjes in sherrysaus, zalm en asperges in groene saus, kippenvleugeltjes in kruidenazijn, kabeljauw in Galicische saus, gesauteerde mosselen, slakken. Met als nagerecht fruit, Spaanse kaas en crème Catalana.

Pescador Italiaans buffet € 27,50 p.p.

Minestronesoep, diverse groentesalades zoals gedroogde tomaten, gegrilde aubergines, artisjokharten, olijven, venkelsalade, Italiaanse samengestelde salade en pasta zeevruchten salade. Koude vleesschotels zoals parmaham, mortadella, spinata, carpaccio, pacenta en kalfsvlees met tonijnsaus. Koude visschotels zoals frutti di mare, sardines, gemarineerde vis, scampi’s, mulfilet en carpaccio van tonijn diverse sla soorten zoals roquette en Romaine. Brood zoals ciabatta, Italiaanse bollen en focaccia met vierge olijf olie

Warme gerechten zoals vislasagne of vleeslasagne, tagliatelle vis en vlees of ravioli’s , gnoggi met gefrituurde vis en vlees. Kaassoorten zoals gorgonzola, bel paese en pavlone. Zoete nagerechten zoals diverse soorten Italiaans ijs, tiramisu, watermeloen en fruit.

Pescador Hollandse stamppot buffet € 19,50 p.p.
Een keur aan stamppotten, bruine bonen, peen en uien, rauwe andijvie, zuurkool, boerenkool.

Vegetarisch buffet (op aanvraag) vanaf €24,50 p.p.
Olijven , gemarineerde tomaten , aubergines en courgettes, diverse enkelvoudige groenten salades, huzarensalade, kaaspalet, lasagne, watermeloen, paddenstoelen pasteitje, sushi, loempia van geitenkaas, Thaise kerrie schotel met basmatirijst, quinoa, tzatziki, groene asperges met venkelsaus, fruit schotel en een huisgemaakte ijstaart als dessert.

Biologisch buffet (op aanvraag) vanaf €24,50 p.p.
Uiteraard proberen wij te werken met diervriendelijke en eerlijke producten, maar dit buffet bestaat uitsluitend uit biologische producten en verantwoord gevangen vissen.

  • Share